Попов "здав" міліції своїх підлеглих-корупціонерів

Неділя, 18 березня 2012, 11:51

Київська адміністрація передала до правоохоронних органів низку матеріалів щодо зловживань посадовцями КМДА та райдержадміністрацій.

Як повідомляє прес-служба мерії, Головне управління внутрішнього фінансового контролю та аудиту провело низку перевірок фінансової діяльності структурних підрозділів міськадміністрації, зокрема, в частині державних закупівель та використання бюджетних коштів.

"За результатами аудиту було виявлено низку зловживань і порушень та попереджено порушення під час опрацювання тендерної документації в сфері закупівель товарів, робіт і послуг. Так, вартість однакових товарів і послуг у районах Києва різниться у кілька разів", йдеться в повідомленні.

Зокрема, порушення виявлені при закупівлі продуктів харчування для дітей у садочках, у роботі Головного управління охорони здоров’я у частині придбання медикаментів та обладнання, проведення тендерних закупівель.

Голова КМДА Олександр Попов доручив провести службові розслідування та притягнути до адміністративної відповідальності причетних до порушень посадових осіб, тих керівників, які допустили подібні зловживання.

Українська правда. Київ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування