У київському нічному клубі побили журналістів

Понеділок, 19 березня 2012, 10:21

На знімальну групу журналістів телеканалу ICTV у клубі Crystal hall напали з погрозами й нецензурною лайкою через питання до представників шоу-бізнесу.

Редактор порталу "Факти" ICTV Володимир Михайлов повідомив "ЛІГАБізнесІнформ", що минулої п'ятниці близько опівночі двоє репортерів і оператор каналу завершили в Crystal hall зйомки вечірки Ello Party.

Після запису інтерв'ю із зірками журналісти направилися до виходу, однак на шляху став PR-Менеджер пабліситі-агентства Secret Service Олександр Кажиян.

Чоловік у коридорі напав на одну з журналісток із кулаками й нецензурною лайкою. Головна претензія менеджера зводилася до питань, які журналістка ставила представникам шоу-бізнесу під час інтерв'ю (питання нападнику не сподобалися).

Коли на допомогу дівчині прийшли колеги, Кажиян спробував розбити телекамеру, і накинувся з кулаками на другого репортера. Охорона закладу перешкоджала зйомці бійки, закриваючи телекамеру.

Знімальну групу силою виштовхнули з клубу, не дозволивши навіть забрати з гардероба речі. Журналістка відбулася синцями, вивихами пальців і забиттями кисті руки.

Виходячи з того, що подібна поведінка з журналістами є порушенням ст. 171 КК України (перешкоджання законній професійній діяльності), знімальна група для фіксації протизаконних дій працівників клубу викликала наряд міліції.

За фактом нападу репортери написали заяву в Печерське райуправління МВС у Києві. 

Secret Service позиціонує себе як "провідне українське пабліситі-агентство у сфері шоу-бізнесу". На ринку працює з 2006 року. На сайті організації говориться про її плідну й ефективну співпрацю з журналістами. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування