Березовський вирішив створити революційну партію

Понеділок, 19 березня 2012, 11:09

Олігарх Борис Березовський, який утік з Росії, вирішив створити нову партію на основі християнських і демократичних цінностей.

Про це він написав у своєму ЖЖ, повідомляє Эхо Москвы.

 "Я пропоную назвати нашу партію: "Християнсько-демократична революційна партія Росії" або "Партія Воскресіння", - написав він.

"Християнська - тому що любов і воля - основа нашої партійної ідеології. Демократична - тому що тільки демократична політична система в Росії може забезпечити реалізацію нашої ідеології", - пояснив він.

"Революційна - тому що зміна язичницького менталітету на християнський - є революція. "Партія Воскресіння" - тому що ми оголосимо про народження партії у Воскресіння Христове - 15 квітня", - заявив Березовський.

Він також додав, що партії не потрібна буде реєстрація в Росії. Крім того, він додав, що реєстрація партії "нелегітимними інститутами влади - нелегітимна, і означає змову її засновників із Кремлем".

"З мого погляду, на сьогодні основні політичні переваги громадян розподіляються між: націонал-лібералами, соціалістами й лібералами. Я в жодному разі не претендую ні на повноту, ні на точність класифікації. Я, лише, хочу сказати: "процес пішов"", - також написав він.

Як відомо, в 2003 році Березовський одержав у Великобританії політичний притулок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування