Мажор з Миколаєва, обвинувачений в зґвалтуванні, працював на Балогу?

Понеділок, 19 березня 2012, 21:35

Один з обвинувачених у зґвалтуванні дівчини з Миколаєва Оксани Макар в 2010 році був уповноваженою особою партії "Єдиний центр" на місцевих виборах в Миколаївській області.

Про це повідомив депутат від Партії регіонів Владислав Забарський, якого цитує прес-служба партії.

Він підтвердив, що Максим Присяжнюк, який звинувачується у жорстокому зґвалтуванні, був виключений з лав "Молодих регіонів".

"Присяжнюк вже після вигнання з "Молодих регіонів" в 2010 році намагався продовжити політичну кар'єру в рядах "Єдиного центру". І навіть був уповноваженою особою "Єдиного центру" на місцевих виборах в Миколаївській області", - повідомив депутат.

 
 

"Очевидно з цієї біганини з партії в партію: Присяжнюк чинив як пристосуванець, шукаючи політичне прикриття", - зазначив Забарський.

"Що стосується Присяжнюка, то, незважаючи на те, що він колись був у рядах "Молодих регіонів" і "Єдиного центру", ми вимагаємо адекватного покарання за всі його злочинні дії", - уточнив він.

Як відомо, 10 березня в Миколаєві троє молодих чоловіків заманили в квартиру 18-річну дівчину, згвалтували її, а потім намагалися спалити живцем. 14 березня учасники злочину були арештовані.

16 березня стало відомо, що в 2009 році один з цих молодиків був членом Союзу молодих регіонів України.

У понеділок глава Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Молоді регіони" Андрій Пінчук повідомив, що Присяжнюк був виключений з організації в 2010 році.

Партію "Єдиний центр" очолює Віктор Балога.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування