Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступник прокурора, батько якого вбив людину, пішов з роботи

Вівторок, 20 березня 2012, 10:15

Заступник прокурора Заводського району Запоріжжя, батько якого підстрелив двох хлопців, один із яких загинув, звільнився з роботи.

Про це заявив прокурор Запорізької області Олександр Кирилюк, повідомляє прес-служба облпрокуратури.

"16 березня родич підозрюваного за власним бажанням звільнився з органів прокуратури Запорізької області", - зазначив він.

За словами прокурора, родич підозрюваного – "порядна та професійна людина, ініціатива щодо звільнення належала саме йому".

Разом з тим Кирилюк зазначив, що за фактом злочину порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу – умисне вбивство. Підозрюваний перебуває під вартою.

"З метою забезпечення об’єктивного та неупередженого розслідування обставин злочину 12 березня за рішенням керівництва прокуратури Запорізької області кримінальну справу передано до провадження слідчого управління ГУМВС в області", - додали у прес-службі.

Як відомо, 9 березня 50-річний підприємець розстріляв двох хлопців. Інцидент стався після того, як ті не відразу поступилися дорогою автомобілю бізнесмена.

Один із потерпілих, яким виявився чемпіон Запоріжжя з армрестлінгу, помер у лікарні, інший - співробітник правоохоронних органів - знаходиться в реанімації.

Як зазначили в прокуратурі, підозрюваний зробив сім пострілів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...