Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович запевняв, що випадково зірвав зустріч "церковників" у Брюсселі

Середа, 21 березня 2012, 17:49

Президент Віктор Янукович не знав, що у представників церков запланована зустріч в Брюсселі.

Про це повідомили в коментарях журналістам патріарх УПЦ КП Філарет та глава Української греко-католицької церкви Святослав Шевчук, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Зокрема, Філарет зазначив, що якби президент знав про зустріч у Брюсселі, він відмінив би сьогоднішню подію.

У свою чергу, Шевчук зазначив: "Президент сказав, що він не був поінформований про наш візит до Брюсселя. Приносив вибачення, що поламав нам його, і запевняв, що це не було інсинуацією або якою-небудь перешкодою".

Відповідаючи на питання, чи задоволений він зустріччю, Шевчук сказав: "Сьогоднішньою зустріччю, її форматом ми задоволені".

"Єдине, що нас дещо стурбувало, це те, яким чином вона була підготовлена. Відомо, що наспіх підготовлені зустрічі не завжди виходять вдалими. Я сподіваюся, що своєю увагою і приділеною часом президент зумів дещо нівелювати не зовсім вдалу підготовку цієї зустрічі", - уточнив він.
 
Шевчук підкреслив, що, на відміну від минулої зустрічі, коли президент сказав вступне слово і вислухав лише кількох її учасників, цього разу президент фактично вів зустріч, у багатьох була можливість висловитися і задати свої питання, на які президент тут же реагував.

Як відомо, раніше повідомлялося, що адміністрація президента зірвала зустріч представників українських церков з керівництвом Євросоюзу, викликавши їх на зустріч з президентом в той же день, на який була призначена зустріч церковників з керівництвом ЄС у Брюсселі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування