Турчинов про Волкова: він працював від початку до кінця

Четвер, 22 березня 2012, 20:49

Куратор Сумської обласної партійної організації "ВО "Батьківщина" Олександр Волков є людиною перевіреною.

Про це заявив перший заступник глави партії "Батькіщина" Олександр Турчинов в ефірі телеканалу ТВі, коментуючи інформацію про те, що Волков буде балотуватися від партії на Сумщині.

"Буде приймати рішення (про балотування) не Турчинов, не Яценюк, не Тягнибок, будуть приймати відповідне рішення з’їзди опозиційних сил", - сказав він.

"Що стосується Олександра Волкова, то я пам’ятаю Майдан 2004 року, і коли тільки починався процес, багато людей тоді зробили висновок, і багато людей, які працювали при владі, з тим же Кучмою, зробили свій вибір на користь народу... Він прийшов на Майдан, коли не зрозуміло було, чим все закінчиться, і працював від початку до кінця", - уточнив Турчинов.

"За ці 4 роки фактично не повернувся, хоча я знаю, що йому пропозицій було багато, до цієї владної команди", - додав політик.

Перший заступник глави партії також запевнив, що зараз партії "дуже легко працювати".

"Відчуваючи колосальний тиск, агресію влади, відчуваючи той терор, який скерований проти "Батьківщини" і нашого лідера, у нас як раз і залишаються ті люди, які, я вважаю, гідні для того щоб балотуватися, бо вони витримали це", - заявив Турчинов.

"Зараз багато говорять: потрібні нові обличчя. Але ж, ви знаєте, не факт, що нове обличчя не бере хабарі через моральні якісь принципи. Дуже часто не беруть хабарі, тому що ніхто не дає… Гарно мати симпатичне нове обличчя, але ж краще підтримувати тих хто переміг, хто витримав", - підсумував він.

Як відомо, депутат кількох скликань Верховної Ради Олександр Волков буде балотуватися в парламент по мажоритарному округу в Сумській області від партії "Батьківщина".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News