Тимошенко пропонують зробити пункцію спинного мозку прямо в камері

П'ятниця, 23 березня 2012, 10:43

На наступному тижні до суду буде передано справу щодо ухиляння від сплати податків корпорації ЄЕСУ.

Про це повідомив Українській правді керівник групи захисту екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко.

"Вони на наступному тижні не зважаючи на стан Тимошенко, не зважаючи ні на що, хочуть  передати до суду справу по обвинуваченнях в ухилянні від сплати податків корпорації ЄЕСУ, яка була закрита Верховним судом", - заявив він.

Він також додав, що лікарі самі своїми діями змусили Тимошенко відмовитися від лікування.

"Після того як німецькі лікарі дали чітку рекомендацію щодо лікування Тимошенко за межами колонії, до колонії стягнули обладнання з усієї харківської області і почали розповідати, що вони створили там стаціонар", - повідомив Власенко.

За його словами, після цього Тимошенко було запропоновано зробити пункцію спинного мозку та блокаду безпосередньо в камері Качанівської колонії.

"Тобто це операції, які здійснюються в умовах операційної кімнати. Звичайно, що Юлія Володимирівна від цього відмовилася. Вона вимагає безпосереднього і чіткого дотримання рекомендацій німецьких лікарів", - повідомив захисник.

Також він повідомив, що лікарі пенітенціарної служби кожного дня видають довідки про те, що з Тимошенко можна проводити слідчі дії.

"І останнє, що вони вигадали - вони погодилися з тим, що лікування частково треба проводити в стаціонарі, тому вони запропонували Тимошенко кожного дня возити її в одну з Харківських лікарень", - додав Власенко.

Він сказав, що востаннє на часі бачив екс-прем'єра в четвер разом з її донькою.

"Ми були там з 10 ранку до 13 години дня, а потім з 14 до 17. Весь цей час Юлія Володимирівна лежала на ортопедичному ліжку, яке стояло в слідчій кімнаті, і скаржилася на те, що болі посилюються. Якщо раніше вона могла хоч 5-10 хв посидіти на стільці, то вчора вона навіть не сиділа", - підсумував Захисник.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування