Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко написав, чому прийняв пропозицію Януковича

П'ятниця, 23 березня 2012, 11:26

Петро Порошенко прийняв пропозицію стати міністром економіки.

Такий висновок слід робити з його запису у Facebook.

"Останні тижні були для мене дуже непростими. Рішення, яке я мав прийняти, ймовірно, приймаються кілька разів у житті і даються нелегко. Приємною несподіванкою стала така кількість небайдужих до мене людей як серед друзів по фейсбуку, так і серед журналістів, експертів та політиків", - написав він.

"Поставивши на одну чашу терезів особисті політичні амбіції, а на іншу – ситуацію в економіці…. Рішення я прийняв", - резюмував Порошенко.

За його словами, в інтересах країни, а не окремих політичних партій реалізовувати зрозумілу професійну антикризову політику з мінімізації економічних загроз.

Порошенко нагадав, що перед тим, як прийняти пропозицію президента, він виклав йому свої пропозиції, які він оприлюднив і для громадськості.

Серед них: "Європейські цінності та стандарти мають стати засадничими якостями економічної політики України. Демократичні пріоритети розвитку повинні бути головними у державній політиці.  Прозорість економічної політики. Прозора, спрощена і зрозуміла система державних закупівель.  Відкрита публікація статистичних показників економічного розвитку".

Також серед пріоритетів Порошенка свобода підприємницької діяльності, підтримка національного виробника, захист бізнесу від силового тиску, спрощення системи реєстрації прав власності, відкритий доступ до ЄДРПОУ тощо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування