Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Богатирьової кажуть, що оточення Тимошенко придумує, те чого нема

П'ятниця, 23 березня 2012, 17:31

Стан екс-прем'єра Юлії Тимошенко не потребує оперативного втручання.

Про це повідомив член медичної комісії з огляду Тимошенко, керівник відділу Інституту нейрохірургії НАМН Євген Педаченко, якого цитує прес-служба МОЗу.

"Лікарі проінформували, що за результатами обстеження та згідно з висновками як українських, так і німецьких лікарів, оперативного втручання або направлення до спеціалізованого лікувального закладу Тимошенко не потребує", - зазначили у відомстві.

Також лікарі зазначили, що "засудженій в межах Качанівської виправної колонії рекомендацій зробити пункцію з боку медперсоналу установи та залучених лікарів, ані з боку іноземних фахівців не надавалось".

"Коментарі, які пролунали сьогодні на засіданні Верховної Ради, що Тимошенко нібито було запропоновано зробити пункцію спинного мозку, не відповідають дійсності. Подібні рекомендації не містяться у висновках ані німецьких, ані українських лікарів. У проведенні такої процедури немає необхідності", - зазначив Педаченко.

Коментуючи відмову Тимошенко від лікування, він підкреслив, що можливість ефективного лікування визначається не лише призначеннями лікарів, але й готовністю пацієнта їх виконувати.

Окрім того, на брифінгу лікарі повідомили, що чекають згоди від Тимошенко, щоб розпочати лікування згідно з рекомендаціями міжнародної медичної комісії.

Зокрема, лікар Тетяна Демченко зазначила, що в ході проведених обстежень після зустрічі з німецькими колегами було розроблено комплексний індивідуальний план лікування Тимошенко.

Проте, за словами Демченко, ув’язнена станом на 23 березня вже тричі відмовилася від реалізації затвердженого плану лікування.

Також Демченко наголосила, що, хоча Тимошенко й акцентує увагу на збереженні больового синдрому, вона не дає згоди на свій медичний огляд фахівцями вузького профілю.

"Як тільки Тимошенко дасть згоду на лікування, медики розпочнуть проведення лікування відповідно до затвердженого комплексного індивідуального плану лікування", - зазначила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...