Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лікар колонії запевняє, що екс-прем'єру краще

П'ятниця, 23 березня 2012, 18:39

Стан здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко покращився.

Про це заявила лікар Качанівської колонії Тетяна Демченко, яку цитує прес-служба Державної пенітенціарної служби.

"Її стан здоров'я, порівняно з моментом, коли її оглядали члени міжнародної медичної комісії, кращий. Тимошенко уже не лежить, а пересувається за допомогою ходунків, використання яких дозволяє обмежити больовий синдром, перерозподіливши навантаження на іншу групу м'язів", - підкреслила лікар.

В свою чергу директор інституту Національної Академії медичних наук Микола Корж заявив, що "усі обстеження (томографічні, рентгенологічні, клінічні), які проводились Тимошенко, свідчать про те, що оперативного втручання в даний час пацієнтка не потребує".

"Я, по-перше, не бачу необхідності у блокаді в даному випадку, наскільки я бачу і спостерігаю. Зараз я би про блокади взагалі не говорив. Взагалі-то, можна роботи такі блокади в поліклінічних умовах при додержанні правил септики, такі блокади робляться, але в даному випадку я би не рекомендував",  - сказав він.

"План діагностики ми зробили, план лікування зрозумілий спеціалістам, але він не реалізується... Ми зробили все можливе, щоб зібрати тут все необхідне для початку лікування, яке було погоджено з німецькими фахівцями. По всім позиціям немає таких, яких би не можна було б проводити тут", - додав Корж.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування