На Сумщині об’єднаної опозиції може не вийти

П'ятниця, 23 березня 2012, 20:30

Лідер "Фронту Змін" Сумщини Микола Клочко сумнівається у легітимності Олександра Волкова на посаді куратора Сумського осередку "Батькіщини".

Про це Клочко заявив у п’ятницю, повідомляє ЗІК.

"Чи є пан Волков взагалі членом партії "Батьківщина"? Мені така інформація наразі невідома, з іншого боку, пан Томенко сказав, що ця кандидатура ще не узгоджена. Тому тут треба виходити з інформації тих людей, що мають відношення до ВО "Батьківщина", - зазначив він.

"Швидше за все, відносини пана Волкова та ВО "Батьківщина" будуються на якихось незрозумілих внутрішніх домовленостях і офіційних рішень з цього питання немає", - додав політик.

"Ви знаєте, я вам скажу таке: мені, наприклад, з моєї партійної організації, від керівництва, з київського офісу, мені не доведено, що треба мати справу з Волковим. Є керівник обласної організації, з яким я спілкуюсь, а те, що робить пан Волков – мені невідомо, і нехай це буде на його совісті", - додав Клочко.

Регіональний лідер "Фронту змін" також вважає, що якщо чинне керівництво "Батьківщини" буде Волкову сприяти, то вони повинні розділити відповідальність і за ті слова, що Волков дозволяє собі на адресу партнерів по опозиційному руху. 

Як повідомлялось раніше, в ході одного з телевізійних ефірів, Волков нецензурно висловився на адресу лідера місцевого "Фронту змін", з яким ведуться переговори про об’єднання зусиль на виборах.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News