У Черкасах проти депутата "Батьківщини" порушили справу

Неділя, 25 березня 2012, 13:33

Відносно депутата Черкаської міськради від "Батьківщини" Миколи Булатецького порушено кримінальну справу.

Як повідомили УНІАН у Секторі зв’язків з громадськістю УМВС в Черкаській області, справу порушено за ст. 296 Кримінального кодексу "хуліганство".

Депутата звинувачують у пошкодженні майна в приміщенні Черкаської мерії вартістю 14 тисяч гривень - скляних огорож і турнікетів пропускної системи міськради.

Зокрема, у міліції нагадали, що 14 березня перед адміністративною будівлею Черкаської міськради відбувся санкціонований мітинг, ініційований Черкаською міською та обласною спілкою ветеранів Афганістану та обласним комітетом Соціалістичної партії.

Перед міською радою на площі зібралося близько 400 осіб, які після проголошення вимоги про дострокову відставку мера міста Сергія Одарича відгукнулись на заклики виступаючих пройти до службового кабінету голови міської ради та рушили до приміщення.

"При цьому було пошкоджено скляні огорожі і турнікети пропускної системи міської ради. Після проведення підрахунків сума збитків склала більш ніж 14 тисяч гривень", - поінформували у СЗГ.

За фактом хуліганських дій Соснівським райвідділом міліції було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 296 "Хуліганство, вчинене групою осіб" Кримінального кодексу.

В процесі проведення слідчим відділом досудового слідства по вказаній кримінальній справі та після зібрання відповідних доказів, в тому числі і з камер відеоспостереження, з’ясувалось, що до пошкоджень майна в приміщенні мерії причетний Булатецький.

У свою чергу за дорученням мера Черкас в мерії направили претензії депутату Булатецькому, щоб він відшкодував ці збитки.

Але сам депутат не вважає себе винним і відмовився компенсувати збитки мерії. За його словами, турнікету в міськвиконкомі не повинно бути, бо навіщо чиновників захищати від пересічних черкащан.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:36
У Херсоні росіяни обстріляли таксі: водій загинув, ще 2 людей поранено
16:15
В уряді прогнозують скорочення населення до 28,9 млн осіб у 2041 році: як цьому запобігти
16:00
Пошук мін за допомогою дронів: українські розробники випробували сенсорні технології 
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
15:34
Синоптики попередили мешканців Київщини про неприємні сюрпризи погоди
15:33
"Укрнафта" розпочала ребрендинг мережі АЗС Glusco
15:32
Туск після переговорів зі Шмигалем: Ми близькі до вирішення проблем  
Усі новини...