Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВС заявляє, що його перепустка на дорогому джипі - фальшивка

Вівторок, 27 березня 2012, 11:05

Міністерство внутрішніх справ заявляє, що виявлена журналістом на автомобілі "Інфініті" перепустка Центрального апарату МВС є фальшивою.

Про це йдеться у реакції управління зв’язків із громадськістю МВС на запис у блозі журналіста "Української правди" Сергія Лещенка під заголовком "Радий за міністра Захарченка та його 22-річну співробітницю".

У цьому записі журналіст писав про виявлений ним автомобіль "Інфініті" із перепусткою на лобовому склі, яка дозволяє в’їзд на територію Центрального апарату МВС. Цей автомобіль, за його даними, належить 22-річній Валерії Ігорівні Овчинніковій.

МВС у відповідь на це роз’яснює, що подібні перепустки "видаються виключно з дозволу начальника Головного штабу МВС" і підставою для її отримання є запит керівника того чи іншого структурного підрозділу МВС.

"В’їзд транспортних засобів на територію Міністерства дозволяється автомобілям Автогосподарства МВС за наявності перепустки встановленого зразка. Усі видані перепустки реєструються в журналі обліку перепусток на автомобілі", - повідомляє прес-служба відомства.

"Автомобіль, в якому наявна дана перепустка, жодних переваг перед іншими учасниками дорожнього руху не має", - наголошує МВС.

Щодо згаданого "Інфініті" з номером BE 8080 AI міністерство повідомляє: "На даний момент встановлено, що зазначений автомобіль належить громадянці О., 1989 р.н., яка жодного відношення до МВС не має".

"Перепустка їй не видавалася, і будь-які записи стосовно неї в журналі обліку перепусток відсутні. Крім того, з фотографій, опублікованих в мережі Інтернет, чітко видно, що на перепустці відсутній її реєстраційний порядковий номер", - заявляє МВС.

Фото Сергія Лещенка 
 

Працівникам Державтоінспекції МВС доручено "вилучити та передати зазначену перепустку до МВС України для здійснення перевірки, а також проведення службового розслідування за цим фактом", інформує відомство.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування