Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов знову - серед головних прогульників Ради

Середа, 28 березня 2012, 13:41

Більшість депутатів, які без поважних причин пропустили всі пленарні засідання парламенту у першому кварталі 2012 року, є членами фракції Партії регіонів.

Такі дані оприлюднив віце-спікер Микола Томенко, повідомляє його прес-служба.

За результатами моніторингу участі депутатів у пленарних засіданнях Верховної Ради за перший квартал 2012 року, 17 депутатів пропустили всі пленарні засідання за цей період.

Більшість з них з Партії регіонів – 11, 3 – з БЮТу, 1 – з НУ-НС та 2 позафракційних. Зокрема, серед найбільших прогульників засідань парламенту традиційно є найбагатша людина України "регіонал" Рінат Ахметов.

 

Натомість 73 депутати за цей час не пропустили жодного пленарного засідання.

26 з них – депутати з Партії регіонів, 14 – з БЮТу, 7 – з Народної партії, 4 – з КПУ, 9 – з НУ-НС, 10 – з групи "Реформи заради майбутнього" та 3 позафракційних.

Томенко нагадав, що, окрім реєстрації за допомогою електронної системи "Рада", депутати мають особисто реєструватися на підставі посвідчень та власноручних підписів у журналі реєстрації. 

Він також нагадав, що саме письмова реєстрація є підтвердженням реальної присутності депутата на пленарному засіданні, "оскільки, ні для кого не секрет, що електронна реєстрація зазвичай відбувається шляхом розміщення карток депутатів уповноваженими представниками фракцій".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування