Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники кажуть, що Луценку "покращили" камеру планово

Четвер, 29 березня 2012, 10:09

Екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка перевели до іншої камери через ремонтні роботи.

Про це повідомила прес-служба Державної пенітенціарної служби.

"Державна пенітенціарна служба України підтверджує цю інформацію і для повного та об’єктивного інформування суспільства додатково повідомляє, що в Київському СІЗО продовжується планова робота по проведенню ремонтних робіт на різних об’єктах установи", - сказано в повідомленні.

"Передусім активізовано роботу по ремонту приміщень камер для різних категорій ув’язнених цієї установи", - додає прес-служба.

"Так, тільки протягом поточного року вже відремонтовано 10 таких камер. На сьогодні розпочато ремонти камер посту, де утримувався Луценко. У зв’язку з цим, його (Луценка) , його співкамерника та ще ряд ув’язнених було переведено до інших камер", - сказано в повідомленні.

"Після проведення відповідних ремонтних робіт вказаних ув’язнених планується повернути до відремонтованих камер. Скарг чи заяв від ув’язнених, у тому числі від Луценка, до адміністрації установи не надходило", - додає ДПтС.

Раніше дружина Луценка повідомила про переведення її чоловіка до іншої "покращеної" камери. Вона додала, що одразу після переведення "була проведена фотосесія особисто заступником прокурора міста Києва та співробітником СІЗО".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...