Тимошенко і Власенко не змогли зустрітися. Місце не підійшло

Четвер, 29 березня 2012, 15:37

Юлії Тимошенко і її захисникові Сергієві Власенку була надана можливість зустрічі в кімнаті побачень Качанівської колонії Харкова, але вони від неї відмовилися.

Про це заявив тимчасово виконуючий обов'язки начальника управління Державної пенітенціарної в Харківській області Євгеній Бараш.

Бараш у четвер пояснив агентству "Інтерфакс-Україна", що із сьогоднішнього дня в Тимошенко помінявся процесуальний статус, і щодо неї діє вже не Кримінально-процесуальний кодекс, а норми Кримінально-виконавчого кодексу.

Тому зустрічатися зі своїми захисниками вона може за законом тільки в кімнаті побачень.

"Тимошенко була надана можливість зустрітися з Власенком в кімнаті побачень. А вони наполягали на тому, щоб їхня зустріч проходила в слідчому кабінеті, поруч з тим приміщенням, де утримується Тимошенко", - сказав Бараш.

Раніше депутат Верховної Ради від фракції "Блок Юліи Тимошенко-Батьківщина" Сергій Власенко заявив про неможливість зустрітися 29 березня з Тимошенко.

За словами Власенка, коли він вранці прибув у колонію, її керівництво визначило місцем зустрічі кімнату для довгострокових побачень, що розташована досить далеко від камери Тимошенко і до якої вона не може дійти за станом здоров'я.

"Розуміючи, що немає ніяких доказів провини Тимошенко, вони роблять спроби штучно обмежити Тимошенко в спілкуванні", - сказав він, повідомляють Українські новини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування