ЛУЦЕНКО ОГОЛОСИВ ЗЛИТТЯ З "БАТЬКІВЩИНОЮ"

П'ятниця, 30 березня 2012, 12:53

"Народна самооборона" прийняла рішення про приєднання до партії "Батьківщина".

Про це йдеться у зверненні лідера НС Юрія Луценка до делегатів з’їзду "Батьківщина".

"Я так часто вживаю слово "разом", що час сказати головне. Як лідер "Народної самооборони", я тут і тепер заявляю про приєднання до партії "Батьківщина". Вірю, що шлях об’єднання – це шлях до перемоги. Маю на увазі перемогу передовсім не партійну, а перемогу здорового глузду. Перемогу правди, перемогу України та її народу", - йдеться у ньому.

Луценко також наголосив на необхідності "об’єднання в єдину команду демократів "Батьківщини", "Фронту змін", "УДАРу" та інших опозиційних партій Комітету опору диктатури, очищення партійних рядів".

"Висунення єдиного списку кандидатів у депутати, узгодженого не тільки з партійними штабами, але – головно – з виборцями. Розробка спільної Програми євроремонту України із конкретним планом реформи правосуддя, податкової системи, антимонопольної політики та прозорості використання державних ресурсів", - додав він.

"Скажу відверто: недопустимо, щоб вся виборча кампанія йшла лише під знаком звільнення Тимошенко та Луценка. Вона має йти під гаслом звільнення України!", - також вважає Луценко.

Він також вважає, що потрібно негайно перейти від міжпартійних переговорів, "які неприпустимо затягнулися, до практичної, відкритої і чесної розмови з виборцями".

"Оприлюднення узгоджених єдиних кандидатур на посади київського мера, спікера парламенту, глави демократичного уряду і майбутнього президента України", - також заявив Луценко.

Лист Луценка з Лук’янівського СІЗО на з’їзді "Батьківщини" зачитав його брат Сергій.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування