Порошенку вже приготували місце в п'ятірці на вибори?

Понеділок, 5 березня 2012, 08:18

Претендент на посаду міністра економіки Петро Порошенко може стати членом Партії регіонів.

Про це пише газета Сегодня з посиланням на джерела в Партії регіонів.

За інформацією співрозмовника, це питання обговорювалося серед інших минулого понеділка на зустрічі Януковича з Порошенком.

"Якщо Петро Олексійович стане міністром економіки, то він увійде в п'ятірку списку Партії Регіонів", - сказав співрозмовник.

Також існує інформація про можливе приєднання до Партії регіонів Віктора Балоги й "Єдиного центра".

Джерела газети в Партії регіонів стверджують, що 17 березня, коли пройдуть з'їзди Партії регіонів і Сильної України, також пройде з'їзд Єдиного центра.

"Так, на березень заплановано з'їзд, і там має бути питання про входження деяких партій, але яких саме й скільки їх буде, поки не готовий відповісти", - сказав регіонал Михайло Чечетов.

Джерело в керівництві "ЄЦ" каже, що питання входження до Партії регіонів навіть не обговорювалося:

"На 3 березня в нас був запланований з'їзд, але його перенесли. Він має відбутися до кінця березня, але загальний настрій - ПР має сама визначитися, якою вона буде, а потім ми вже вирішимо", - сказали в ЄЦ.

"Якщо до неї залучать потужні реформаторські сили, ми готові вступити, але якщо це буде партія Богословської й Калашникова, то який сенс?! Хоча, з іншого боку, а куди ще йти? В опозицію з Тягнибоком?!" - сказав співрозмовник в ЄЦ.

Раніше повідомлялося, що в суботу президент прийняв главу МНС Віктора Балогу.

Офіційно це був звіт МНС, але неофіційно співрозмовник у керівництві ПР сказав, що саме на цій зустрічі все було вирішено.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування