Помічник Королевської побив ногами активіста "Батьківщини"?

Вівторок, 10 квітня 2012, 21:39

У Стаханові помічник Наталії Королевської, яка перебувала там з візитом, побив заступника глави Луганської облорганізації партії "Батьківщина" Сергія Линника.

Інцидент стався біля місцевого будинку культури, де партійці проводили мітинг, повідомляє "Обком".

"Під час проведення акції до мітингувальників підійшов чоловік і почав ображати людей, після чого накинувся на Сергія Лінника і почав бити його ногами", - цитує представників облорганізації видання.

На місце події відразу викликали міліцію і швидку.

Як з'ясували правоохоронці, нападником виявився помічник Королівської в місті Стаханові.

Потерпілий Сергій Лінник знаходиться в лікарні, де знімає побої. У нього на тілі численні синці та розірваний одяг.

Луганська "Батьківщина" заявляє, що, "на жаль, перехід деяких політиків на службу режиму означає і запозичення найгірших бандитських традицій і звичок".

"Ми звертаємося до правоохоронних органів негайно і об'єктивно розслідувати обставини нападу на нашого однопартійця і притягнути до відповідальності особу, яка вчинила злочин", - йдеться в заяві.

"Сьогоднішній випадок ще раз показав, що жодна політична риторика, тисячі білбордів і цілодобова реклама по телевізору не здатні приховати від людей справжню сутність політичних найманців", - зазначають в луганській "Батьківщині".

В свою чергу в партії Королевської "Україна - Вперед!" запевнили, що "прихильниками луганської облорганізації партії "Батьківщина" була організована провокація".

"Під час презентації прихильниками "Батьківщини" був організований пікет з метою зірвати захід. Під час проведення пікету "Батьківщини" між його учасниками сталася бійка", - зазначив заступник глави партії Володимир Ткаченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування