"Регіонал" запевняє, що новий КПК "народять" цієї ночі

Вівторок, 10 квітня 2012, 22:43

Депутати Верховної Ради можуть ухвалити проект Кримінально-процесуального кодексу у ніч з 10 на 11 квітня.

Про це повідомив депутат від Партії регіонів, перший заступник глави Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Олійник, якого цитує прес-служба партії.

"Будемо працювати до упору. Якщо буде шанс ухвалити КПК в ніч з 10 на 11-е квітня, то ми це зробимо. Якщо ж бачитимемо, що проект Кримінально-процесуального кодексу необхідно доопрацювати, продовжимо роботу ще й завтра", - зауважив політик.

"Роботи ще багато. Значна частина поправок знімається, оскільки вони ідентичні. Є депутати, які самі знімають власні поправки", - додав регіонал.

За словами Олійника, представників опозиції в сесійному залі фактично немає.

"Сидить шість чоловік, які постійно кидають докори на адресу більшості: погрожують, ображають", - обурився депутат.

"Відчувається, що в рядах опозиції "блукає лукавий" і нестримне бажання не допустити прийняття КПК", - додав він.

"Два тижні всі зміни і доповнення до проекту КПК були на руках у кожного депутата. Хто хотів працювати, той працював. Але є такі, які лише сьогодні прийшли до зали і почали вперше його (проект КПК) читати. Так ми ніколи не дійдемо згоди, тому що є низький рівень розуміння самої проблеми", - резюмував політик.

Станом на 22:50 депутати Верховної Ради вже десяту годину розглядають проект Кримінально-процесуального кодексу у другому читанні.

Прийнято 41 із 614 статей кодексу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News