Депутат помер у басейні, поки приїхала швидка. Міліція проігнорувала свідків?

Середа, 11 квітня 2012, 22:18

Депутат Ігор Головченко помер у басейні, не одержавши вчасно належної допомоги.

Об це написала на jetsetter.ua очевидець події журналістка "Комерсанта" Марія Цуканова.

"Годинник показував 21.14, я плавала вже 40 хвилин і раділа, що залишалося зовсім небагато, як раптом з іншої доріжки до мене донеслися дивні звуки. Пухкий пан хрипів і бив руками по воді. Він пішов під воду, на секунду зринув, знову пішов – я кинулася до нього, але не встигла, він уже не зринав", -відзначила журналістка.

Цуканова, а також присутній у басейні хлопець і ведуча Василіса Фролова витягли депутата з води і зробили штучне дихання.

"Рятувальників довго не було. Один прибіг пізніше, через багато хвилин, коли вода вже намертво увійшла в легені утопленика", - відзначила Цуканова.

"Ще через десять хвилин прийшов лікар. Замість того, щоб зробити, нарешті, повноцінне штучне дихання, він взявся педантично вимірювати трупові пульс. Я не знаю, не лікар, може, так треба. Вася, що стояла біля потопельника весь цей час, каже, що коли прийшов лікар, мужик ще ворушив очима, тобто він був ще живий", - відзначила вона.

"Виходячи зі спортклубу, я зустріла плачучу жінку. Вона сказала, що чоловіка не врятували. Що замість приватної швидкої допомоги персонал клубу викликав державну, а вона довго їхала і не встигла", - написала журналіст.

Цуканова готова була дати свідчення міліції, але та її проігнорувала.

"Я знаю, я там була, я тягла його з води"! Хлопець знехотя відкрив блокнот, записав мої координати і під кінець довірчо сказав: "Узагалі ж не факт, що вам подзвонять". Дійсно, ніхто не подзвонив", - описала журналістка діалог.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування