Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин просить депутатів голосувати КПК як для себе

Четвер, 12 квітня 2012, 17:32

Голова ВР Володимир Литвин закликав народних депутатів ретельно аналізувати норми проекту нового Кримінального процесуального кодексу, який вони розглядають вже третій день поспіль.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в інтерв’ю журналістам.

Литвин розкритикував роботу Комітет Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, який готував до розгляду проект Кримінального процесуального кодексу.

"Цей законопроект (проект КПК) виявився набагато складнішим, ніж багатостраждальний Податковий кодекс, у тому числі через не дуже відповідальну роботу комітету, який багато відсилок зробив на Верховну Раду, пропонуючи парламенту визначатися з багатьох поправок", - сказав спікер.

Литвин підкреслив, що у проекті кодексу є низка норм і положень, які його турбують.

За словами голови ВР, він апелює до народних депутатів, щоб вони розуміли, що "приймається закон не на даний момент, під дану розстановку сил впливу і таке інше, а що цей закон приймається для країни".

"Кожен має при голосуванні запропоновану кожну норму цього закону приміряти на себе, знаючи наш історичний досвід, який акумульований у формулі: "Від суми і тюрми не зарікайся", - підкреслив Литвин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування