Тимошенко треба лікувати кілька місяців

П'ятниця, 13 квітня 2012, 17:41

Лікування екс-прем'єра України Юлії Тимошенко вимагатиме кількох місяців, заявив голова правління німецької клініки "Шаріте" Карл Макс Айнхойпл.

"Я вважаю, що лікування потребуватиме кількох місяців, оскільки її хвороба триває понад півроку", - сказав він журналістам у харківському аеропорту в п'ятницю, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Він також повідомив, що після відвідин ЦКБ № 5 "Укрзалізниці", де запропоновано лікувати Тимошенко, німецькі лікарі планують відвідати та оглянути саму ув’язнену в Качанівській колонії.

"Ми відвідаємо пані Тимошенко і складемо думку про її стан. Ми обговоримо стан здоров'я Юлії Тимошенко з тими, з ким вона дозволить", - розповів голова правління клініки.

Він не зміг відповісти на запитання, чи дозволяє стан здоров'я Тимошенко бути присутньою на засіданні суду.

"Ми не можемо сказати, чи може вона бути присутньою в суді, оскільки бачили її багато тижнів тому. Той стан, який був (у середині лютого, коли німецькі лікарі її оглядали), не дозволив би їй брати участь у судовому процесі в умовах німецької судової системи", - зазначив лікар, додавши, що Тимошенко відчуває сильний біль.

За його словами, висновок про те, чи підходить ЦКБ № 5 для лікування Тимошенко, буде зроблено протягом кількох днів і передано в письмовій формі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News