Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Німецькі лікарі вирішили з кимось порадитися - Моїсеєнко

Субота, 14 квітня 2012, 14:38

Німецькі лікарі заявили про наміри з кимось порадитися, перш ніж надати свої висновки щодо лікарні № 5 Харкова.

Про це заявила перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" в суботу.

Як відомо, в п'ятницю лікарі німецької клініки "Шаріте" ознайомилися з умовами центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" (ЦКЛ № 5), де планується лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"Нам, лікарям, незрозуміла позиція наших закордонних колег. За їх словами, вони повинні з кимось порадитися, перш ніж надати свої оцінки щодо можливостей харківської лікарні. З ким саме їм треба радитися, не зрозуміло", - зазначила заступник міністра.

"Фахівці такого рівня, як правило, з першого погляду розуміють потужності і функціональні можливості того чи іншого медичного обладнання. Крім того, вони отримали вичерпну інформацію щодо фахівців, які працюють в ЦКБ № 5", - сказала Моїсеєнко.

Вона також зазначила, що ніяких зауважень від німців українські лікарі так і не почули.

"До речі, жодного зауваження до лікарні, персоналу, умов і можливостей ЦКЛ вони не озвучили, хоча ми їх неодноразово про це питали", - додала вона.

Моїсеєнко очолює міжнародну медичну комісію по обстеженню стану здоров'я Тимошенко, до якої входять як українські, так і німецькі медики.

Як повідомлялося, в суботу після відвідування харківської ЦКБ № 5, глава правління клініки "Шаріте" Карл Макс Айнхойпл відповів, що "це гарна лікарня, але це не означає, що переміщення Тимошенко туди гарантує її одужання".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування