За телефонні інтерв'ю Завадського завели справу

Четвер, 19 квітня 2012, 18:05

Прокуратура порушила кримінальну справу проти співробітників Лук'янівського СІЗО за фактом користування телефоном акордеоністом Ігорем Завадським, що утримується під вартою.

Про це повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

Як зазначається, минулого тижня на телеканалі "1+1" в блоці випуску новин журналіст спілкувався по мобільному телефону з Завадським, який знаходиться в СІЗО.

Прокурори перевіряли, яким чином телефон потрапив до Завадського і хто з посадових осіб слідчого ізолятора допустив порушення режиму утримання ув'язнених.

За результатами перевірки прокуратура столиці порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості посадових осіб Київського слідчого ізолятора, які допустили пронос мобільного телефону на територію пенітенціарної установи і його використання (ч.1 ст. 367 КК).

Нагадаємо, після виходу на екрани скандального документального фільму "Лук'янівка. Тюрма №1", який був знятий на мобільні телефони ув'язненими Лук'янівського СІЗО, глава Державної пенітенціарної служби Олександр Лисицький заявив, що 90% фільму - неправда.

Зокрема, він спростував оприлюднену в сюжеті інформацію про те, що телефони в камери за гроші проносять співробітники слідчого ізолятора.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...