Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал" закликає зарубіжних гостей мовчати про справу Тимошенко

П'ятниця, 20 квітня 2012, 08:21

Заяви у справі Юлії Тимошенко, зроблені зарубіжними гостями, присутніми в четвер в Київському райсуді Харкова, можна розцінювати як суто політичні.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко, коментуючи висловлювання зарубіжних гостей про політичний характер справи Тимошенко.

"Говорячи про політичний характер справи Тимошенко, зарубіжні гості самі виступають в ролі виконавців політичного замовлення", - зазначив депутат.

"Вони виявляють заангажованість і абсолютне небажання враховувати докази провини Тимошенко", - переконаний Колесніченко.

За його словами, закордонним політикам варто утриматися від замовних коментарів з судового процесу по справі ЄЕСУ як мінімум до тих пір, поки вони не ознайомляться з матеріалами слідства.

"Зарубіжні політики коментують судовий процес у справі ЄЕСУ, ґрунтуючись не на матеріалах слідства, а на особистих симпатіях і перевагах. Це некомпетентно і непрофесійно", - переконаний депутат.

Як відомо, в четвер в Харкові відбулося попереднє слухання у справі Тимошенко щодо діяльності корпорації ЄЕСУ.

Очікується, що суддя Київського райсуду Харкова Костянтин Садовський винесе постанови за клопотаннями захисту Тимошенко в п'ятницю, 20 квітня, о 16.00.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування