Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Проти Тимошенко зігнали вчителів. Добкін там бачив шабаш

П'ятниця, 20 квітня 2012, 09:58

Губернатор Харківщини Михайло Добкін закликав прихильників Юлії Тимошенко дбайливо ставитися до Харкова і не порушувати роботу міста.

Відповідне звернення розміщене на сайті ОДА.

"Сьогоднішній шабаш, який влаштував десант прихильників Юлії Тимошенко з інших міст у Харкові, паралізував розмірену роботу півторамільйонного мегаполісу", - заявив він.

Добкін звернувся до гостей Харкова, які приїхали підтримати Юлію Тимошенко, із закликом бережно ставитися до всього того, чого вдалося домогтися тисячам харків'ян шляхом щоденної копіткої праці.

"Величезні автомобільні пробки, купи сміття і пляшок, залишені після так званого мирного мітингу прихильників Юлії Тимошенко, - все це дуже дисонує з нашим харківським способом життя", - зазначив він.

"Думаю, гості з інших міст України вперше приїхали в таке гарне місто, місто європейської культури, де за чистотою вулиць і дворів щодня стежать багатотисячні армії харків'ян", - додав Добкін.

"Поважаючи політичні погляди гостей Харкова, ми звертаємося до них з переконливим проханням не руйнувати те, що створено руками харків'ян, не витоптувати газони, не смітити і не ламати лавки. Харків'яни будують і творять, відновлюють і бережуть. Ламати - це не наш девіз", - додав губернатор.

***

Між тим видання "Головне" пише, що викладачі Харківських шкіл – безпосередні учасники протесту повідомили, що на мітинг проти Тимошенко під суд їх зганяли директори їхніх шкіл.

За відмову від участі погрожували звільненням.

За інформацією видання, коли зранку в четвер стало ясно, що прихильників Тимошенко під судом більше, було дано вказівку терміново знімати вчителів з уроків і на таксі відправляти під суд.

За інформацією видання, уроки в школах Ленінського и Жовтневого районів були зірвані.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування