Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценка повернули в СІЗО, не знайшовши страшної хвороби

П'ятниця, 20 квітня 2012, 12:58

Екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка повернули до слідчого ізолятора з Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

Про це повідомляє у п’ятницю Державна пенітенціарна служба.

"Сьогодні, 20 квітня, Луценка був доставлений з Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги до Київського СІЗО", - сказано в повідомленні.

Згідно з висновками лікарів, за час перебування в лікарні – з 6 до 20 квітня – Луценка всебічно обстежили висококваліфіковані лікарі різного профілю, екс-міністр пройшов "низку інструментальних та лабораторних досліджень".

"Відповідно до медичних висновків, лікарі підтвердили раніше встановлені комісією фахівців МОЗ діагнози. Гепатиту С у Луценка не виявлено і раніше виявлено не було", - заявляє відомство.

На сьогодні фахівці Київської міської клінічної лікарні швидкої меддопомоги оцінюють стан Луценка "як задовільний, а порівняно з травнем минулого року (перебував в цій же лікарні на обстеженні та стаціонарному лікуванні) лікарі відмічають покращення стану його здоров’я".

За висновками медиків, Луценко може брати участь у слідчих та судових діях і спеціалізованого стаціонарного лікування наразі не потребує.

"Стан здоров’я Ю.Луценка надалі перебуватиме під наглядом медперсоналу Київського СІЗО", - повідомляє прес-служба служби з виконання покарань.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...