Тимошенко взяла на себе відповідальність за кожну "тушку"

Субота, 21 квітня 2012, 10:11

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко вважає, що несе персональну відповідальність за кожного з опозиціонерів, які перейшли на бік правлячої коаліції.

Про це вона повідомила в ексклюзивному інтерв’ю ZN.UA.

"Ми, політики, вивели нову породу — "тушки", які здатні тільки їсти та справляти нужду… Ми легко знайдемо пояснення, чому так сталося, чому ці тушки з’явилися в наших списках. Пояснення завжди знайти легко. Але це аж ніяк і за жодних обставин не є для нас вибаченням", — вважає лідер "Батьківщини".

"Я — перша, хто несе відповідальність за кожну "крису". Мені важко і боляче це визнавати, але мушу", — заявила вона.

Водночас, Тимошенко не стала заперечувати, що в списках опозиції можливо будуть кандидати, котрі потраплять туди "на комерційній основі".

"А що, в нас уже запровадили фінансування парламентських партій з державного бюджету — так, як у всіх демократичних країнах? Я якось у в’язниці пропустила цей історичний момент. Чи, може, в нас значно побагатшав народ за той час, поки я тут, і вже може купувати не тільки хліб, а й оплачувати та утримувати політиків?", - запитала вона.

"Можливо, ви вірите тому, що якусь опозиційну партію благодійно фінансує середній клас? Так у нього після владних реформ вже немає нічого, крім боргів", — заявила Тимошенко.

"Тому не хочу вас дезінформувати. Ми шукатимемо фінансову підтримку для проведення виборів, але таким чином, щоб "іуд" у комплекті із цією допомогою більше не було", — заявила вона.

Екс-прем’єр також висловилась за те, щоб джерела фінансування партій були оприлюднені.

"Я за те, щоб моральність політики починалася в тому числі і з публічності фінансових джерел", — додала лідер "Батьківщини".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування