Тігіпко: ті, хто має гроші, повинні ними ділитися

Субота, 21 квітня 2012, 10:19

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко буде здійснювати багато поїздок по різних областях України, агітуючи за Партію регіонів.

"Вибори почнуться, буду їздити більше. Буду агітувати за свою партію - Партію регіонів", - заявив Тігіпко в п'ятницю під час прес-конференції в Черкасах.

Він також сказав, що позитивно ставиться до практики, коли кандидати в депутати в Черкаській області купують медикаменти для лікарень, ремонтують школи і вкладають кошти в інфраструктуру.

"Якщо це не порушення закону, то ставлюся позитивно. Я був би не проти, щоб такі вибори проводилися через рік. Хай би ремонтували школи і так далі. Але коли розпочнеться передвиборна кампанія, то закон забороняє включати ті механізми, які будуть впливати на голоси людей. Все інше я можу розцінювати як благодійність. Ті, хто має гроші, повинні ними ділитися", - підкреслив віце-прем'єр.

Крім того, Тігіпко згадав, як був депутатом-мажоритарником по виборчому округу в Павлограді.

"І я можу сказати, що роздавай, не роздавай, а люди всім дякують, а після цього голосувати будуть по-своєму. Тому це не спрацює. З людьми треба зустрічатися, говорити, пояснювати якісь моменти. Багато популізму не пройде, тому що багато чого люди все це вже чули і бачили. Тому що б не говорили - конкретну справу треба робити ", - підсумував Тігіпко.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування