Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клюєв обіцяє "давати по руках" корупціонерам від влади

Субота, 21 квітня 2012, 11:17

Секретар РНБО Андрій Клюєв обіцяє "дати по руках" представникам влади, які намагаються уникнути відповідальності за корупційні дії.

"Якщо ми хочемо подолати корупцію, ми не маємо права ділити корупціонерів на "своїх" і "чужих". Всі вони - вороги держави", - цитує Клюєва його прес-служба.

"Запевняю, ми знайдемо швидкий спосіб дати по руках тим, хто намагається уникнути відповідальності, прикриваючись партійним квитком або приналежністю до влади", - зазначив він.

Секретар РНБО також вважає неприпустимим тиск з боку чиновників на громадські організації і ЗМІ, які розкривають факти корупційних дій.

За словами Клюєва, Партія регіонів відкрито почала процес очищення своїх лав від осіб, які заплямували себе корупційними вчинками.

Прес-служба наводить дані МВС, згідно з якими в 2012 році до кримінальної відповідальності за корупційні дії було притягнуто 49 депутатів усіх рівнів: найбільше - 30 депутатів - від Партії регіонів, 11 - від БЮТ, 5 - від НУНС, 1 - від Комуністичної партії і 2 - від ВО "Свобода".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...