Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко перед виборами вирішив ощасливити пенсіонерів і ветеранів

Субота, 21 квітня 2012, 17:55

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко анонсує з травня підвищення пенсії майже для 9 мільйонів пенсіонерів на сто гривень.

Про це він заявив у п’ятницю на Черкащині, повідомляє прес-служба уряду.

"Економічне зростання дозволить нам вже з травня цього року підвищити пенсії майже для 9 мільйонів пенсіонерів на сто гривень. Питання осучаснення пенсій вже давно назріло. Сьогодні ми змогли підійти до його вирішення", - зазначив урядовець.

За словами Тігіпка, значне збільшення виплат цього року отримають також інваліди та ветерани війни, сім’ї загиблих та померлих учасників війни та інші найменш захищені українці.

Одним із ключових заходів, спрямованих на забезпечення економічного зростання, Тігіпко назвав прийняття нового закону про зайнятість, який пропонує європейські підходи до подолання безробіття.

Він також повідомив, що ветерани Великої Вітчизняної війни та воїни-інтернаціоналісти до 5 травня отримають підвищену одноразову допомогу.

"Ми зрівняли в правах всіх учасників війни - і Великої Вітчизняної, і воїнів-інтернаціоналістів. Зараз інвалід першої групи отримує 1200 грн, ми збільшуємо на 1 тис. грн, і до 5 травня він отримає 2200 грн. Друга група - зараз отримує 1020, додаємо 900 грн і отримує 1920 грн. Третя група - отримує 920 грн, ми додаємо ще 800 - виходить 1720 грн", - цитує Тігіпка "Інтерфакс-Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...