Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обіцяє показати список депутатів ще до літа

Неділя, 22 квітня 2012, 12:04

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко наполягатиме, щоб об'єднана опозиція ще до літа попередньо оприлюднила список кандидатів у народні депутати.

Про це вона розповіла в ексклюзивному інтерв'ю ZN.UA.

Тимошенко повідомила, що спільний партійний список кандидатів в народні депутати від опозиції до сих пір не оприлюднено з однієї причини: його ще немає, тому що ще не завершено об'єднання.

"Але за будь-яких обставин я буду наполягати на оприлюдненні списків, на публічному обговоренні кандидатів із правом вибраковувати тих, хто цього вартий", — запевнила вона.

"Мені здається, що сьогодні ми, політики, вже не маємо права брати одноособову відповідальність за якість мажоритарних та партійних списків. Бо це не наша власність. Це — право людей, які про те навіть не знають", — зазначила екс-прем'єр.

"Саме тому сьогодні я наполягаю, щоб опозиція відкрила списки для публічного обговорення та коригування. І не після затвердження списків на з’їздах, а до, ще до літа, щоб українська громада змогла пуб­лічно всіх нас оцінити, дати поради", — заявила вона.

На думку Тимошенко, опозиційні кандидати в депутати повинні дати публічну присягу суспільству, яке їх делегувало. "Жоден запроданець чи пристосуванець не повинен цього разу пройти в парламент за списками опозиції", — заявила лідер "Батьківщини".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування