Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У лікарні Тимошенко "пічкали" таблетками

Понеділок, 23 квітня 2012, 19:11

Під час перебування у Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" у Харкові екс-прем’єр Юлія Тимошенко скаржилася на болі у спині.  

Про це на брифінгу у понеділок заявив головний лікар ЦКЛ "Укрзалізниці" Михайло Афанасьєв, повідомляє УНІАН.

Він зауважив, що болі в спині у Тимошенко медики полегшували "таблетованими препаратами".

"Перебування було справді коротким, спокійним. Скарги були на болі у спині, які ми полегшували за допомогою застосування таблетованих препаратів", - сказав він.

Афанасьєв наголосив, що ЦКЛ "Укрзалізниці" у тому числі спеціалізується на лікуванні захворювань хребта і може за необхідності надати необхідну допомогу екс-прем’єру.

"Подивимось, як розвиватимуться події, в усякому разі, клініка готова запропонувати свою допомогу Юлії Володимирівні", - сказав він.

У свою чергу, перший заступник міністра охорони здоров’я Раїса Моісеєнко підкреслила, що Тимошенко не скаржилася на умови при транспортуванні та умови, створені в медичному закладі.

"Як під час транспортування, так і під час перебування в лікарні Юлії Володимирівни, а також після того, як була доставка її назад, у колонію, ніяких скарг медичному персоналу не було з боку Юлії Володимирівни", - сказала Моісеєнко.

Як відомо, 20 квітня ввечері Тимошенко госпіталізували до ЦКЛ "Укрзалізниці" в Харкові.

За словами Моісеєнко, після відмови Тимошенко від обстеження і лікування їй було зроблено виписку та близько 13.00 22 квітня перевезено з лікарні до Качанівської колонії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування