Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У вівторок депутати знову візьмуться за омбудсмена

Понеділок, 23 квітня 2012, 21:28

Верховна Рада у вівторок розгляне призначення нового уповноваженого з прав людини.

Про це сказано на порядку денному парламенту, повідомляють Українські новини.

Парламент спочатку традиційно заслухає оголошення і заяви від фракцій, далі проведе процедуру складання присяги новими народними депутатами, а після цього перейде до обговорення призначення омбудсмена.

Крім того, порядком денним заплановано заслуховування на вечірньому засіданні з 16:00 звіту першого заступника міністрів фінансів Анатолія Мярковського про виконання держбюджету.

Також парламент розгляне в другому читанні законопроект про скасування одночасної подачі фізичними особами податкової декларації та декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру, яка передбачена законом "Про засади запобігання і протидії корупції".

Також заплановано розгляд законопроекту, що передбачає спрощення процедури державної реєстрації партій, їх осередків та змін у їх статутних, програмних та інших документах.

Крім цього, порядком денним передбачається розгляд законопроекту про дозвіл проведення судових засідань у режимі відеоконференцій.

Як відомо, 15 березня Рада не змогла обрати омбудсмена. За кандидатуру від влади Лутковської проголосували 212 депутатів, а за правозахисника Захарова - 134.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...