"Бютівці" будуть ночувати у Раді, аж поки їх не винесуть на носилках

Вівторок, 24 квітня 2012, 14:46

У фракції БЮТ не виключають, що опозиційні депутати ночуватимуть у парламенті.

Про це заявив "бютівець" Сергій Пашинський відповідаючи на питання чи відкриється вечірнє засідання Верховної ради у вівторок.

Він нагадав, що голова ВР закрив ранкове засідання, і ну нього уже нема "технічної можливості" для того, щоб відновити роботу, оскільки опозиціонери не збираються розблоковувати трибуну до моменту виконання своїх вимог.

"Так, я не виключаю, що ми будемо ночувати у парламенті. Партія регіонів може лише використати свою чисельну перевагу і винести нас звідти на носилках, бо ми не розблокуємо парламент поки не будуть виконані наші вимоги", - сказав він.

Він нагадав, що "бютівці" вимагають негайного звіту Генпрокурора Віктора Пшонки та голови пенітенціарної служби Олександра Лісікова стосовно фактів викладених у листі Юлії Тимошенко.

Крім того за словами Пашинського, Сергій Соболєв виступатиме у вівторок на засідання парламентської асамблеї ради Європи з цього приводу. Тому в опозиції сподіваються на реакцію міжнародної спільноти до вечора вівторка.

Відповідаючи на питання чи продовжуватиме Тимошенко оголошене 20 квітня голодування він прокоментував цей факт: "Через 20 хвилин у неї знову буде Сергій Власенко і він дізнається про її рішення, але я , наприклад, вважаю, що Юлії Володимирівні потрібно припинити голодування. Однак, на скільки я знаю, станом на даний момент голодування триває", - підсумував він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування