Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко про відеопоцілунок з Тимошенко: Я бачив кращі фейки про себе

Вівторок, 24 квітня 2012, 20:48

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко заперечує справжність відео з її камери, на якому фігурує людина схожа на нього.

"Я бачив кращі фейки, підробки про себе", - сказав він в ефірі 5 каналу.

"Я мав розмову з сайтом УНН, і вони мені сказали: "Сергію, ви теж розповсюджуєте неправдиву інформацію", - додав Власенко.

При цьому він заявив, що метою появи цього відео було відволікання уваги громадськості від заяви Тимошенко про її побиття.

"Ми зараз робимо те, що хотіли ті, хто розміщав це відео – ми його обговорюємо", - сказав Власенко.

Він також додав, що Тимошенко "голодуватиме стільки, скільки у неї вистачить сил".

"Коли вона починала голодування, вона важила 59 кілограмів. Давайте подивимося, що буде вкінці", - сказав Власенко.

Він також сказав, що фізичну силу до Тимошенко застосовували заступник начальника колонії Андрій Коваленко, працівник колонії на прізвище Параней. Імені третього чоловіка Власенко не знає.

Він також заявив, що 23 квітня працівники медчастини Качанівської колонії зафіксували тілесні ушкодження, які були завдані Тимошенко під час госпіталізації до лікарні у Харкові.

"В понеділок Юлія Тимошенко викликала начальника медичної частини колонії, наглядаючого прокурора, чергового лікаря і в присутності всіх цих людей вона продемонструвала їм ті тілесні ушкодження, які у неї є. Вони їх зафіксували, і з їх слів, вони це внесли в її лікарську картку. Але чи зробили вони це – ми не знаємо, оскільки не можемо в цьому пересвідчитися", - сказав Власенко.

За його словами, прокурор запропоновував Юлії Тимошенко провести експертизу, чи "не вона сама собі тілесні ушкодження завдала".

"Я собі не уявляю, як можна самому собі на животі нанести гематому розміром з кулак, яка чотири дні ще є?", - зазначив він.

У свою чергу присутній у студії БЮТівець Роман Забзалюк назвав появу відео "брутальною провокацією проти опозиції та її лідера".

"Якщо вже тут сидить омбудсмен, то в першу чергу потрібно поставити питання, звідки і яким чином з’явилося зняте прихованою камерою це відео", - сказав він.

У свою чергу омбудсмен Валерія Лутковська заявила, що поки не має відповідних повноважень, щоб розібратися з цією ситуацією.

"Реагувати на ці випадки має прокуратура під контролем омбудсмена", - сказала вона.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування