Тимошенко вільно ходить по камері - відео з провладного сайту

172 перегляди
265
Вівторок, 24 квітня 2012, 15:50

Наближений до влади сайт УНН оприлюднив відео, на якому людина, схожа на Юлію Тимошенко, вільно пересувається камерою СІЗО.

Як відомо, сайтом УНН володіє колишній помічник Ганни Герман Дмитро Сагач.

Відео датоване 15 грудня 2011, коли Тимошенко перебувала ще у СІЗО.

 

 

 

 
 
 
 
 

Водночас, у прес-службі "Батьківщина" заявили, що відео з камери спостереження, на якому, за твердженням влади, відзнята Тимошенко, є фальшивкою.

"Це змонтоване і сфальшоване відео, постановочні зйомки", - відзначили у "Батьківщині".

"Сьогодні ж вкидання фальшивки відбулося лише для тому, щоб відволікти увагу від жахливих фактів фізичного знущання, оприлюднених Юлією Тимошенко в листі з колонії", - наголосили в опозиції.

Як відомо, 15 грудня Державна пенітенціарна служба оприлюднила на своєму сайті фото камери медичної частини, в якій утримувалася на той час екс-прем'єр.

Тоді ж в Інтернеті також з'явилося відео, на якому представлена ​​камера №260 Лук'янівського СІЗО, в якій знаходиться Тимошенко.

На обох відео інтер’єр камери схожий.

 

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 46.118.122.---BigHammer..
Коли б такими речами займались підлітки - ще б можна було зрозуміти: хвороба росту. Зовсім інші відчуття, коли такими речами займаються параноїдальні політики, які самі втрачають свідомість від яйця, а на жінку, хай навіть і політика, звалюють тягар державного репресивного апарату. Не знаю, як вам, а мені огидно.
IP: 212.80.33.---viktormax..
Маючи кілометри записів починаючи з серпня минулого року, змонтувати можна будь який ролік. І вставити туда все, що завгодно. Те, що ролик з"явився у той час, як Тимошенко заявила про побиття, лише підтверджує те, що до неї таки застосували насильство. Методи Ганни Гебельсовни нічим не відрізняються від методів звірів з колонії. яки били Тимошенко. Підлість цих тварюк не знає межи.
IP: 68.83.248.---Lom342..
Полный-региАнальный Тупизм...Во быдло проголосовало...Теперь для них Витя Хам с Ганькой-Лизалкой сериалы показывают...Ну не все же такие тупые.
быкаковцы с подделкой видео засветились еще в И.Завадского. А что они устроили в железнодорожной больнице. В 24часа. т.е. ночью в срочном порядке вломились на верхний этаж больницы и ставили решетки и окна. Никто из больных не спал. Были люди после операций, но эту банду такие мелочи, как люди, не волнуют. Сценарий хам написал, стая бросилась выполнять .
IP: 176.8.246.---anabioz_ua..
ТаняД:Возможно, когда ЮВТ в изоляторе уже не было.
1. https://www.pravda.com.ua/news/2011/12/14/6838233/ Самое первое фото! Ниша для батареи меньше!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації