Порошенко зібрався у Партію регіонів?

Середа, 25 квітня 2012, 09:45

На засіданні політради Партії регіонів, яка відбулася в понеділок, були три члени Кабміну, що не входять у цю партію.

Про це у своєму блозі на "Українській правді" пише журналіст Мустафа Найєм.

"Виявилося, що на Політраді Партії регіонів крім Валерія Хорошковського (першого віце-прем'єра) були присутні як мінімум ще два члени уряду – глава МВС Віталій Захарченко й міністр економіки Петро Порошенко", - пише журналіст.

Він відзначає, що "згідно з уставом Партії регіонів, Політрада партії - це вищий керівний орган партії в період між з'їздами".

"Питання: що робили на партійних зборах три безпартійних члени уряду – Петро Порошенко, Валерій Хорошковський і Віталій Захарченко?" –питає Найєм.

"Я можу зрозуміти присутність там пана Хорошковського. Крім того, що він член уряду, він ще член команди правлячої партії. Дещо складніше із главою МВС, який за законом не має права бути членом політичних партій. Але в цілому й тут усе більш-менш очевидно: друг сина президента, земляк і однодумець. Але що робив там Петро Порошенко?!" – спитав він.

Журналіст нагадав, що Порошенко аргументував свій прихід у Кабмін винятково економічними причинами.

"Або ми щось не так зрозуміли, і Петро Порошенко опинився на засіданні Політради Партії регіонів не як міністр, а як мажоритарник в одному з округів Вінницької області?" - додав журналіст.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування