Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівці кажуть, що мають "величезну підтримку" в Європі

Середа, 25 квітня 2012, 10:51

Представники опозиції 25 квітня виступлять у Парламентській Асамблеї Ради Європи з інформацією щодо Юлії Тимошенко.

Про це розповів депутат від "БЮТ-Батьківщини" Сергій Соболєв Радіо "Свобода".

Він зазначив, що "відразу, як стало відомо всьому світу про подію, що сталася у Качанівській колонії в ніч на 20 квітня, коли жорстоко побили лідера опозиції Тимошенко, ця вістка облетіла всі світові організації, в тому числі Раду Європи, де зараз проходить сесія".

"Ми змогли виступити від фракції з цього приводу, зробити заяву, закінчилася зустріч із президентом Парламентської Асамблеї Ради Європи Жан-Клодом Міньйоном, якому ми розповіли про ситуацію в Україні, про те, що сталося з Юлією Тимошенко. Про те, як 4 доби до неї не допускали адвокатів", - сказав Соболєв.

"Ми розповіли, в якому вона перебуває стані після побиття. І зараз у кожному виступі, який так чи інакше пов’язаний з правами людини, наші представники від опозиції виступатимуть із цією останньою інформацією в Україні", - додав він.

І хоча попередні заяви опозиціонерів у міжнародних структурах щодо Тимошенко та інших гострих питань не дали відчутного результату, БЮТівець вважає, що їхні зусилля "не марні".

"Я думаю, те, що було ще 2 роки тому, коли були бодай якісь надії, що Янукович і його команда бодай щось можуть змінити, тепер є величезним розчаруванням і трагедією не лише для України, а й для всіх європейців", - заявив Соболєв.

"Я думаю, те, що ми маємо величезну підтримку всіх фракцій і у Раді Європи, і в ОБСЄ, і в інших міжнародних структурах, це – дуже важливо для сприйняття України не як України Януковича, а як України 46 мільйонів громадян, котрі хочуть європейської перспективи", - стверджує він. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування