Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" і представники прокуратури поїхали до Євродепутатів

Середа, 25 квітня 2012, 11:23

У середу у Європейському парламенті має відбутися зустріч парламентського клубу ЕС-Україна.

Клуб організований членами парламенту Олександром Мірським та Богуславом Ліберадським, повідомив Українській правді помічник Мірського.

З української сторони Верховну рада представлятимуть "регіонали" Володимир Олійник, Олег Надоша, Інна Богословська та директора інституту української політики Кость Бондаренко.

Також серед українських гостей анонсований позафракційний Едуард Зейналов.

У повідомленні серед депутатів вказано Юрія Бондарева, однак депутата з таким прізвищем у Верховній Раді немає. Натомість серед регіоналів є Юрій Болдирєв.

До того ж відбудеться спілкування з представниками генпрокуратури.

До депутатів Європарламенту приїхали начальник головного управління Генпрокуратури з розслідування особливо важливих справ Андрій Курись, заступник начальника Головного управління міжнародно-правового співробітництва Олександр Приходько та  представниця прес-служби генпрокуратури Олена Швецова.

Як відомо Мірський входить до групи  "Прогресивний альянс соціалістів і демократів, яка в жовтні 2010 року підписала з Партією регіонів меморандум про співробітництво.

Раніше Богословська вже їздила у Брюссель, де говорила про Тимошенко. Вона також зазначала, що перебуває там в офіційному відрядженні.

Водночас апарат Верховної Ради повідомив, що не оформляв офіційного відрядження Богословській.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування