До Тимошенко пустили не всіх. Вона відмовилась показати побої

Середа, 25 квітня 2012, 13:08

До екс-прем'єра Юлії Тимошенко пустили лише депутата Андрія Кожем'якіна та дочку Євгенію, бо вони є захисниками.

Про це повідомили у Державній пенітенціарній службі.

"25 квітня, о 10.20 годині до Качанівської виправної колонії прибула Євгенія Тимошенко на побачення зі своєю підзахисною. Адміністрацією установи було надано відповідний дозвіл на таке побачення, оскільки Є.Тимошенко є офіційним захисником по кримінальній справі", - сказано в повідомленні.

Також у повідомленні зазначається, що о 10:30 до колонії прибули 7 депутатів -  А.Кожем'якін, Є.Добряк, В.Карпук, С.Веліжанський, А.Сенченко, В.Передерій та С.Шевчук. 

Однак до Тимошенко пустили лише Кожем'якіна, який має офіційний статус захисника екс-прем’єра у кримінальній справі.

"Депутатам було запропоновано ознайомитися з установою, роботою окремих її об’єктів. Одночасно начальником установи було проінформовано візитерів про те, що згідно чинного законодавства, дозвіл на побачення з Тимошенко має лише Кожем'якін… Іншим депутатам роз’яснено загальний порядок відвідування засуджених, передбачений законодавством", - сказано в повідомленні.

Раніше БЮТ запропонував всім депутатам-медикам відвідати Тимошенко, в тому числі "регіоналці" Тетяні Бахтеєвій, щоб особисто пересвідчитися в наявності синців на тілі екс-прем'єра.

***

Також Державна пенітенціарна служба повідомила, що Тимошенко  відмовилась від огляду лікарем – судово-медичним експертом відділу судово-медичної експертизи потерпілих, звинувачених та інших осіб ХОБСМЕ Сербіненко І.Ю.

"Тимошенко знаходилась в положенні сидячи на ліжку. Від огляду судово-медичним експертом Сербіненко і.ю у присутності начальника медичної частини Цюри О.М, лікаря-невропатолога Буцької М.В. Тимошенко відмовилась", - сказано у акті, наведеному тюремниками.

 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування