Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТВі заявляє про тиск на підприємців, які співпрацюють з каналом

Четвер, 26 квітня 2012, 12:05

ТВі заявляє, що співробітники податкової міліції почали тероризувати осіб, які надають або надавали послуги телеканалу.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби телеканалу, оприлюдненому в блозі "Української правди".

"У вихідні дні вони (співробітники податкової - УП) телефонували цим особам, а вчора ввечері після 20:00 намагалися проникнути у помешкання таких осіб", - йдеться у повідомленні каналу.

За інформацією ТВі,  співробітники міліції намагались надати особам, які виконують замовлення від телеканалу листи, де податкова просить надати копії (та оригінали для огляду) документів по взаємовідносинах з телеканалом за період 1 жовтня 2010 року - 1 січня 2012 року.

 "У листі стверджується, що податковою міліцією проводиться "відпрацювання ТОВ "Телерадіокомпанія "ТелеРадіоСвіт" (телеканал ТВі). Такого юридичного терміну як "відпрацювання" не існує у природі. Це синонім звичайного бандитського поняття "наїзд" і діють податкові міліціонери як бандити", - сказано в повідомленні.

ТВі вважає дії  податкової цензурою  і покладає за неї відповідальність на голову державної податкової служби Олександра Клименка.

"Ми сподіваємося, що Олександр Вікторович втрутиться у цю ситуацію і припинить протизаконні дії своїх підлеглих проти засобів масової інформації, які він обіцяв не лише не переслідувати, а й не перевіряти напередодні початку виборчих перегонів", - йдеться у повідомленні каналу.

 

Окрім цього, ТВі звертається до суб'єктів підприємництва, які співпрацювали або продовжують співпрацювати з ним і запевняє, що вони не мають реагувати на незаконні дії чи вимоги податкових міліціонерів.

Також канал просить народних депутатів, "які підтримують свободу слова і звичайних громадян, які небайдужі до нашого каналу і до майбутнього України", зателефонувати особисто до податкових міліціонерів, які незаконно діють та попросити їх припинити свої незаконні дії.

У повідомленні канал надає телефони податкових міліціонерів: "Сукач Іван Васильович - моб.  063 700 79 19, службовий 244 79 87. Ще один міліціонер, який переслідує осіб, що з нами співпрацювали має телефон 095 847 61 77".

Згадані телефони не відповідають.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...