Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура вже відкопала, що в день скандального відео Власенко був у Тимошенко 7 годин

Четвер, 26 квітня 2012, 12:36

Прокуратура Києва заявляє, що Сергій Власенко відвідував Юлію Тимошенко в той час, яким датоване скандальне відео , викладене в Інтернет.  

Про це повідомляє прес-служба київської прокуратури.

Як відомо, у середу генпрокурор Віктор Пшонка доручив провести перевірку достовірності відео про людей, схожих на Тимошенко і Власенка, викладеного в Інтернет.

Перевіркою реєстрації у книзі обліку осіб, які входять (виходять) на територію Київського слідчого ізолятора, встановлено, що Сергій Власенко 15 грудня  минулого року о 12.55 год пройшов на територію СІЗО.

 

"У супроводі працівників пенітенціарної установи він одразу ж пішов до медичної частини та увійшов до камери, в якій утримувалася Юлія Тимошенко", - заявили у прокуратурі.

"Таким чином, дата і час зафіксовані у відеосюжеті, розповсюдженому в Інтеренті,  співпадають із датою і часом перебування Сергія Власенка у камері медичної частини, де утримувалася Юлія Тимошенко", - наголосили у відомстві.

Того дня Власенко залишив територію слідчого ізолятора о 18.25 год, додали у прокуратурі.

Перевірка наразі триває. За результатами перевірки будуть вжиті заходи щодо усунення виявлених порушень та притягнення винних осіб до передбаченої законом відповідальності, обіцяють у прокуратурі.

Як відомо, раніше пенітенціарна служба визнала достовірність відео.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування