Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Партії регіонів не виключають, що попрацюють у суботу

Четвер, 26 квітня 2012, 17:58

Лідер Фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не виключає, що в суботу може бути проведене позачергове засідання.

Про це він сказав у четвер журналістам, відповідаючи на запитання, чи може бути проведене позачергове засідання в суботу, передає Інтерфакс.

"Ну, можливо, і буде необхідним провести щось. Не знаю, як приймемо рішення. завтра подивимося", - сказав він.

У четвер депутати фракції "Народна партія України", Партії регіонів, а також групи "Реформи заради майбутнього" залишили сесійний зал і будівлю парламенту.

Єфремов також відзначив, що переговори з опозиційними фракціями по поновленню роботи парламенту не ведуться.

"У них ніхто не приймає рішення. я не розумію, з ким вести переговори", - сказав він.

Єфремов підкреслив, що запланованої на засіданні в п'ятницю години питань до уряду, на якому планувалося заслухати віце-прем'єра-міністра соціальної політики Сергія Тігіпка не буде. "Точно не буде", - сказав Єфремов.

При цьому він не дав однозначної відповіді, чи буде проводитися засідання Верховної Ради в п'ятницю. "Подивимося", - сказав він.

Раніше джерело в БЮТ повідомило, що в адміністрації президента попросили більшість утриматися від силового вирішення конфлікту в Раді.

Також було ухвалено рішення в суботу, коли більша частина депутатів опозиції планують бути в Харкові на судових слуханнях у справі Юлії Тимошенко, провести позачергове засідання в парламенті, щоб привести до присяги Лутковську.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування