Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко знову відмовилася від експертизи. Тепер її силоміць потягнуть у суд?

П'ятниця, 27 квітня 2012, 13:52

Комісія міністерства охорони здоров'я не змогла встановити можливість чи неможливість участі Юлії Тимошенко в судовому засіданні через її відмову від медичного огляду. 

Про це заявила журналістам на території Качанівської жіночої виправної колонії №54 (Харків) перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко.

"Комісія не має змоги зробити висновки про можливість її участі в судовому засіданні, і просить дати їй можливість повернутися до цього питання через 2 тижні", - сказала Мойсеєнко, повідомляють Українські новини.

Вона також зазначила, що члени медкомісії відвідали Тимошенко в четвер увечері, спілкувалися з нею, разом з цим Тимошенко відмовилася від обстеження і огляду судмедексперта.

"Юлія Володимирівна була дуже контактна, у гарному настрої, сиділа за столом", - сказала Моїсеєнко.

Вона додала, що вранці Тимошенко відвідав представник колонії й запропонував їй ще раз пройти обстеження, однак вона також відмовилася.

Відмови Тимошенко підтверджені її письмовими заявами.

Відповідаючи на запитання Українських Новин про причини визначення строку у 2 тижні, Моїсеєнко зазначила, що не має сенсу щодня задавати Тимошенко те саме питання.

Відповідаючи на питання журналістів, Моїсеєнко заявила, що сам акт про неможливість дати висновок було складено за 10 хвилин до початку брифінгу і буде направлено у Державну пенітенціарну службу та у суд.

Як відомо, Київський районний суд Харкова призначив розгляд по суті кримінальної справи проти Тимошенко, обвинувачуваної в зловживанні на посаді керівника корпорації "Єдині енергетичні системи України", на 10:00 28 квітня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування