Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хорошковський обіцяє розказати Європі, чи били Тимошенко

П'ятниця, 27 квітня 2012, 19:43

Українська влада надаcть керівництву Євросоюзу всю інформацію про підсумки розслідування останніх подій в Качанівській колонії, пов'язаних з транспортуванням Юлії Тимошенко до лікарні.

Про це повідомив перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Одразу ж після завершення офіційного розслідування, проведеного Генеральною прокуратурою за дорученням президента ми надамо повну, вичерпну інформацію з цього питання, і в разі підтвердження фактів, відповідальні особи будуть покарані", - зазначається в його заяві, поширеній у п'ятницю за підсумками минулого візиту до Брюсселя.

Хорошковський уточнив, що він зустрічався з президентом Європейського парламенту Шульцем, членом Єврокомісії з питань фінансового програмування і бюджету Левандовським, членом Єврокомісії з питань розширення та європейської політики сусідства Фюле, членом Єврокомісії з питань торгівлі Карлом де Гухтом, а також представниками Європейської бізнес-асоціації і журналістами.

За його словами, українська сторона отримала позитивні оцінки у таких питаннях як розблокування макроекономічної допомоги, затвердження плану адаптації законодавства України до законодавства ЄС, ухвалення близько 90% актів законодавства, необхідних для переходу від законодавчого до імплементаційного етапу виконання Плану дій щодо лібералізації візового режиму з ЄС .

"Вперше на офіційному рівні, а також від представників європейських компаній, ми почули схвальні оцінки щодо поліпшення інвестиційного клімату", - додав перший віце-прем'єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування