"Воля" відхрещується від тиску на ТВі

П'ятниця, 27 квітня 2012, 20:30

Компанія "Воля" не чинила тиску на канал ТВі.

Про це йдеться в заяві генерального директора компанії Еріка Франке, поширеній прес-службою компанії.

"Акцентую, що "Воля" у жодному випадку не чинила тиску на канал ТВі з метою видалити сюжет із згадкою компанії. Ми вдячні каналу і журналісту за проведене розслідування і проведемо ретельну перевірку цього випадку", - зазначив Франке.

Як відомо, раніше журналіст ТВі Дмитро Гнап заявив, що з сайту каналу видалили сюжет про столичних колекторів, які організували схему шахрайського вибивання грошей з мешканців.

Франке у своїй заяві зазначив, що "Воля" буде переглядати контракти з колекторськими компаніями, які ведуть себе невідповідним чином з нашими абонентами, діючими або колишніми".

"Ми закликаємо наших абонентів повідомляти нам про випадки невідповідної поведінки з боку колекторних компаній в наш колл-центр в кожному з міст або на e-mail abonents@volia.com із зазначенням доказів такої поведінки колекторських компаній", - зазначив менеджер компанії.

"Воля" висловлює жаль з приводу того, що по відношенню до деяких наших абонентам колекторські компанії вели себе надзвичайно неетично, як згадується в сюжеті ТВі, і приносить свої вибачення клієнтам", - заявив Франке.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування