Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича просять покарати кнопкодавів повторним голосуванням

П'ятниця, 27 квітня 2012, 22:00

Журналісти та учасники руху "Чесно" звернулися до президента України не підписувати закони, що були прийняті із порушенням Конституції.

Зокрема, як оголосила на прес-конференції у Києві активістка руху Вікторія Сюмар, вони закликають Януковича ветувати новий Кримінальний процесуальний кодекс України через ухвалення його в неконституційний спосіб

Як свідчать чисельні фото- та відеоматеріали, зібрані журналістами під час акції "Голосуй чесно!", кодекс було ухвалено з порушеннями норми Конституції щодо особистого голосування.

У своєму зверненні до Януковича громадські діячі запропонували ветувати новий КПК та повернути документ назад до Верховної Ради, щоб змусити кожного депутата проголосувати особисто.

Також активісти пропонують Віктору Януковичу звернутися до прокуратури з проханням розглянути наявність у діях депутатів, які голосують за інших, ознак злочинів: перевищення влади або службових повноважень.

Для цього у русі "Чесно" підготували добірку фото- та відеодоказів, зібраних журналістами під час чотириденної зйомки в парламенті.

Відповідне звернення та диск з матеріалами активісти надіслали до адміністрації президента України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування